Minggu, 24 Desember 2017

De garnalen eten en dan drinken de Ice kalk, dit Effect voor het lichaam

jual trulum

De garnalen eten en dan drinken de Ice kalk, dit Effect voor het lichaam

               

Jakarta, terwijl de garnalen of andere menu zeevruchten bestellen is een optie populaire metgezel drankje oranje ijs. Niettemin, naar verluidt een combinatie garnalen en sinaasappelen schadelijk voor de gezondheid. Garnalen consumptie in combinatie met vitamine C zoals het is bedacht door oranje, wordt gekletst worden het toebrengen van een fatale gezondheid aandoening en zelfs kan eindigen in plotselinge dood. Volgens voedingsdeskundigen Jansen Ongko, MSc, RD, in principe een ernstig risico als iemand ervaren kon inderdaad eten garnalen samen met voedsel of drank met vitamine C. for arseenpentoxide met garnaal (As2O5) en als voldaan het supplement bevat vitamine C , chemische reacties zal plaatsvinden in de buik. De reactie van arseentrioxide in As2O5 verandering (As2O3), die schadelijk zijn voor het lichaam, heldere Jansen aan onlangs. Lees ook: is het waar dat honing drinken na vergiftiging peren eten kunt maken? Alle vertrouwen op het grote aantal doses geconsumeerd. Consumptie van garnalen en vitamine C in een aantal standaard doet niet voor onmiddellijk zal de reactie van arseen is gevaarlijk, laat alleen om vergiftiging of plotselinge dood veroorzaken. Dus het is niet alsof een claim die zei direct stierf toen gegeten, maar meer goed het bestaan van deze reacties zijn potentieel gevaarlijk, voegde hij toe. Jansen herinnert er ook aan dat bij mensen met gezondheidsproblemen, in het algemeen de reactie zal waarschijnlijk meer gevaarlijk. Vermeld in het tijdschrift 'Bloed' van de Amerikaanse samenleving van hematologie, een gezondheidsprobleem dat is kwetsbaar voor de effecten van bloed aandoeningen zoals arseen is multipel myeloom of myeloma. Dit is een vorm van kanker die plasmacellen in het beenmerg, dat wil zeggen opvalt wanneer de groei van myeloma meer bedrag dan het bedrag van de bloedcellen 'normale' of gezond cellen. Een ander ding om op te merken is de verwerking van udangnya zelf. Jansen legt uit: in het algemeen visrestaurants cultiveren garnalen met behulp van margarine in grote aantallen, wat betekent dat de inhoud van de calorieën ook niet geweldig. Vervolgens zal het proces van de verwarming van de plantaardige olie (het basisingrediënt voor margarine) handelen om formulier transvet. In de e-booknya getiteld 'We zijn wat We eten', Jansen legde uit dat omdat het proces van hydrogenering, transvet ging hard kunststof behuizing. Overmatige consumptie van transvet kan leiden tot veel gezondheidsproblemen zoals verminderde stofwisseling, verhogen het slechte cholesterol (LDL), een verstopping van de bloedvaten, hart en andere gezondheidsproblemen. Lees ook: eten van instant noedels soepen, goed warm water delen nieuwe of resterende stoofpot? (ajg/vit)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar